Vi ønsker *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cykelferie​ på Bornholm - aktiv ferie på klippeøen

Vil du gerne have en aktiv ferie? Så tag på cykleferie på Bornholm. Hos Galløkken Strand Camping kan du leje cykler, så du ikke behøver at medbringe din egen.

Vi har cykler til både børn og voksne, som vi udlejer til lave priser. Galløkken Strand Camping ligger i Rønne og har den perfekte placering i forhold til at starte en cykelferie fra. 

Du bestemmer selv, om du kun ønsker at leje en cykel en enkel dag eller over en længere periode. Hvis du ønsker at medbringe oppakning på din cykelferie, udlejer vi også cykelanhængere. I kan også medbringe jeres egne cykler og bare overnatte hos os.​

Jernhestens paradis

På Bornholm gemmer der sig mange overraskelser til den, der giver sig god tid på en cykel.

Solskinsøen Bornholm er med sit kuperede terræn en uovertruffen cykel-ø. Jernhestens paradis - en lille naturperle i Østersøen.

Langt fra støj og biler er der over hele Bornholm anlagt skønne cykelstier. Ca. 250 km. cykelveje, der er Nordeuropas bedste og smukkeste.​

Bornholm er et eksotisk stykke Danmark. Her er noget for enhver smag.Det giver helt specielle oplevelser for cykelturister.


​Næsten alle Skandinaviens naturtyper findes inden for gå- og cykelafstand. På Bornholm findes der desuden unikke planter og dyr, som ikke eksisterer andre steder i Skandinavien​

Hør mere om cykelferie på Bornholm

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en dejlig cykelferie på Bornholm.​ ​​

​​Ring til os på telefon 40 13 33 44 eller send en e-mail til info@gallokken.dk Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular.

​Vi glæder os at se dig på solskinsøen til en aktiv ferie med uforglemmelige oplevelser.​

1 dag​

Bikes m/7 gear​

75 DDk.​

2 dage

Bikes m/7 gear​

150 DDk.

3 dage

Bikes m/7 gear​

215 DDk.

4 dage

Bikes m/7 gear​

275 DDk.

7 dage

Bikes m/7 gear​

350 DDk.

14 dage

Bikes m/7 gear​

540 DDk.

Firmaoplysninger​

Galløkken Camping

v/Gerda Serritzlew

Strandvejen 4
​3700 Rønne​

CVR: 16810304

Telefon: +45 40 13 33 44

E-mail: info@gallokken.dk​​

Find os her