Vi ønsker *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Leje af villatelt hos Bornholms hyggeligste campingplads

​Har I overvejet at tage på campingferie, men mangler I måske teltet? Så står vi klar til at hjælpe med teltudlejning. Galløkken Strand Camping i Rønne, er Bornholms hyggeligste campingplads. Her tilbyder vi blandt andet leje af villatelt til hele familien.

Leje af villatelt er en god idé, hvis I står og skal på campingferie, men ikke ønsker at investerer i et helt nyt telt. Det er desuden også en hyggelig måde at holde ferie på, hvis I ønsker at være tæt på naturen og familien.

Plads til hele familien

Hos os kan I leje et villatelt med plads til familien. Vi tilbyder blandt andet 4 pers. villatelt med trægulv og gulvtæppe. Teltet er udstyret med senge, dyner, puder, køleskab, elkedel, service, bord og stole. I skal bare medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker. Maden skal tilberedes i fælleskøkkenet.

Vi sætter selvfølgelig teltet op for jer, så det er lige til at flytte ind i, når I ankommer til campingpladsen. I kan se priser for leje af villatelt herunder.

Hør mere om leje af villatelt  

Drømmer I om en skøn og uforglemmelig ferie i et campingtelt? Så kom forbi vores campingplads. Vores teltplads har plads til både voksne og børn. Desuden ligger campingpladsen kun 200 meter fra vandet.

Har I spørgsmål til leje af villatelt eller er der andet vi kan hjælpe med, så kontakt os endelig i dag. I kan ringe til os på telefon 40 13 33 44 eller sende en e-mail til info@gallokken.dk for mere information om villatelt-udlejning.

År 2020

Lavsæson
​01.05 - 26.06 og 03.08 - 31.08

Højsæson

27.06 - 02.08

Dagspris

​450 kr. 

​600kr.

Firmaoplysninger​

Galløkken Camping

v/Gerda Serritzlew

Strandvejen 4
​3700 Rønne​

CVR: 16810304

Telefon: +45 40 13 33 44

E-mail: info@gallokken.dk​​

Find os her